Testkezelések

Holt-tengeri sópeeling

A wellness és spa szolgáltatások között egyre népszerűbb a só masszázs.  A kozmetikában is szépülhetünk sós testradírral, amelyre a holt-tengeri só a legalkalmasabb.  A Holt-tenger az élet tengere a bőr számára. Vízének különleges összetétele van. Nátrium-klorid tartalma 33% és még legalább 60-féle sót tartalmaz, amelyek elengedhetetlenek az egészséges sejtanyagcsere fenntartásában, ami fontos tényező a fiatalos megjelenésű bőr hidratálásában. A Holt-tenger 400 méterrel található a tengerszint alatt, így a magas felszíni légnyomás és páratartalom miatt ez a légréteg megszűri az igen erős napsugárzást és csak a kevésbé ártalmas UVA sugárzás éri el a felszínt. A sót finomra őrlik, ezáltal a szemcsenagysága  alkalmassá válik testradírra. Hozzákeverjük természetes alapú báziskrémhez és bázisolajhoz (pl. szőlőmag vagy búzacsíra olajhoz) és ezután a bőrtípusnak és az adott problémának megfelelően 100%-os tisztaságú illóolajokat csepegtetünk még hozzá. Ezzel a csodás masszával történik a finom mozdulatokból álló masszázs, amelynek hatására a bőr puha, bársonyos lesz, mivel megszabadul az elhalt hámsejtektől és a hatóanyagok könnyebben felszívódnak.

A sópeeling minden testkezelés, mint például: iszappakolás, testtekercselés és mást fogyasztó- és szépségkúrák ideális alapja, valamint önmagában is nagyon hatásos és 3- 4 hetente ismételhető. Nyáron, nyaralás előtt alkalmazva elősegíti a tartósabb, mélyebb és egyenletesebb barnulást! Ősztől-tavaszig, pedig kiváló bőrszárazság ellen, testápoló napi szintű használatával együtt!

Minden kezelés után meleg vizes zuhany használata javasolt, amelyre a szalonban lehetőség van.

Fontos tudnivalók:

  • zuhanyozás alatt tilos a szappan vagy tusfürdő használata, mert azok kimossak a hatóanyagokat, amelyek még órákon át dolgoznak a bőrben!
  • a kezelés után aznap a szauna és a szolárium használata kerülendő!


Szempilla hosszabítás

3D Szempilla hosszabbítás

Minden hölgy szeretné elérni, hogy tekintetével magára vonja mások figyelmét, akár egy szép sminkkel, vagy egy természetes hatású, gyönyörű műszempillával. A Jane Beauty márkájú, Amerikából importált 3D műszempilla a természetes szempilláknál könnyebb, szinte teljesen súlytalan. Viselője nem érez különbséget a saját természetes szempillája és a műszempilla között. A 3D műszempilla tökéletesen egybeolvad a saját pillával, meghosszabbítja, dúsítja és követi annak ívét. Nagy előnye még az, hogy a tincses szempillákkal ellentétben tartósabb, többféle méretben is felrakható (kb. 10-féle méretben van), valamint rendkívül színes választéka lehetőséget ad arra, hogy mindenki megtalálja a hozzá illő és megfelelő méretű pillákat, akár egy különleges alkalomra, akár pedig a hétköznapokra is.
A 3D műszempillák élethossza 1-2 hónap. Szálanként helyezzük fel egy speciális ragasztóval a saját szempillára. Ezt követően a saját pillákkal együtt hullnak ki. A ragasztó nem érintkezik a bőrrel, így csak nagyon ritkán okoz allergiát.
Felhelyezése kb. 60-90 percet vesz igénybe, miközben a vendég végig csukva tartja a szemét. E közben megfelelő háttérzene segíti őt pihenni, ellazulni a felhelyezés alatt.

A műszempillák felhelyezését követően kérjük, hogy tartsa be az alábbiakat:

  • A ragasztás után 2 óráig ne érje víz,
  • A ragasztás után 2 napig ne ússzon, ne szaunázzon, ne mossa arcát forró vízzel,
  • Ne készíttessen szempilla dauert,
  • Ne festesse tartós szempillafestékkel,
  • Ne használjon vízálló szempillaspirált, szempilla lemosót,
  • Ne göndörítse a műszempillákat,
  • Ne dörzsölje a szemét.


Tincses szempilla hosszabbítás

A tincses szempillákat elsősorban alkalmi viseletre ajánljuk. Tartóssága kb. 2-3 hét. 4 féle méretben létezik: XS, S, M, L méretekben.
Felhelyezése kb. 30-45 percet vesz igénybe.