“Szépülj meg és töltődj fel a természet ajándékával”!

Minden új vendég számára, aki a honlapról jelentkezik az első alkalommal 10% kedvezményt adok a prémium vagy a luxuskezelések árából!

KEZELÉSEK

Schüssler-féle arcdiagnosztika

Dr.Schüssler sók „az élet sója”

Ki hitte volna, hogy az arcdiagnosztika elárulhat rólunk bizonyos betegségeket, illetve hiányállapotokat?
Pedig ez így van, ezért nem elhanyagolható a Homeopátia ezen ága, amelyről most írok néhány sort.

 

Schüssler-féle arcdiagnosztikaVonásainkból, ráncainkból, bőrünk elszíneződéséből, sőt még körmeinkről is következtetni lehet bizonyos betegségekre, illetve ásványianyag-hiányos állapotokra. Ezek a problémák gyakran kiválóan kezelhetőek a homeopátiával és az arcdiagnosztikával.
Először az arcdiagnoszta megállapítja, hogy hol a baj, s Schüssler-sók pedig megoldást nyújtanak például olyan betegségekre, mint például az aranyér, a visszér, vagy a csontritkulás és még sok más problémára is.

Arcunk megmutatja, ha szervezetünk ásványi anyag-háztartása és bizonyos ásványi anyagok anyagcseréje nem megfelelő. A stressz, a helytelen táplálkozás, a dohányzás, a túlzott kávéfogyasztás következtében a szervezet elsavasodik és a szervezet számára fontos ásványi anyagok nem tudnak kellően beépülni a szervezetbe, részlegesen hiányoznak és ez már népbetegséggé nőtte ki magát.
A kialakult hiányállapotot a szervezet mindig jelzi, ám mi sokszor nem vesszük észre ezeket a jelzéseket. Ha például a szemünk alatt megjelennek a sötét foltok, karikák, könnyen ráfogjuk, hogy fáradtak vagyunk, holott ezek is egy-egy ásványi anyag hiányát jelzik.

Napjainkban egyre nagyobb az igény a világos és tiszta alapokon nyugvó, könnyen használható, mellékhatásoktól mentes gyógymódra, olyan terápiára, ami nem csak a már kialakult betegségek kezelésére, de megelőzésére is alkalmas.
Dr Wilhelm Heinrich Schüssler terápiája, ami a Schüssler sók segítségével történik, kielégíti mindegyik feltételt a fentiek közül. Dr Schüssler rájött arra, hogy sejtjeinknek bizonyos sókra feltétlenül szükségük van a helyes, egészséges működésükhöz. Homeopata orvos lévén ismerte és alkalmazta a holisztikus szemléletet és ez a szemléletmód tette lehetővé az arcdiagnosztika létrejöttét.
A szöveti, azaz a Schüssler sókat már 130 éve használják az egész világon. Segítségével akut és krónikus megbetegedéseket gyógyíthatunk, vagy arcdiagnosztikával észlelt betegségeket kezelhetünk.

A rendszerben 12-féle szöveti sót különböztetünk meg:

 1. Calcium fluoratum, a kötőszövetek sója
 2. Calcium phosphoricum, a csontok sója
 3. Ferrum phosphoricum, az elsősegély sója
 4. Kalium chloratum, a nyálkahártya sója
 5. Kalium phosphoricum, az agy energia-sója
 6. Kalium sulphuricum, a méregtelenítés sója
 7. Magnesium phosphoricum, a nagy „görcsszer”
 8. Natrium chloratum, a folyadékháztartás sója
 9. Natrium phosphoricum, a sav-bázis egyensúly sója
 10. Natrium sulphuricum, természetes vízhajtó
 11. Silicea, a szépség sója,
 12. Calcium phosphoricum, az időskornak a sója

Ha már a kialakult problémát célzottan kezeljük a sókkal, úgy a bőrelváltozás romlása sok esetben megállítható és a bőr öregedése is késleltethető. Ez is bizonyítja az, hogy a szépség és az egészség együtt jár és ez a fajta arcdiagnosztikai rendszer segít, hogy szépülve válhassunk egészségessé!

 

Kik nem alkalmazhatnak Schüssler-sókat?

 1. Laktózérzékenységnél, mivel a sók előállításához minimális laktózt alkalmaznak.
 2. Ha valamilyen idegen test van a szervezetben (fogamzásgátló spirál, traumatológiai műtétek utáni csavarok, lemezek, pacemaker, esztétikai implantátumok, fogimplantátum, illetve különböző sztentek pl. koronária, légúti), akkor nem szedhető a 11-es, Silicea nevű só sem, ugyanis ez a só kilöki az idegen testeket a szervezetből. A fog- és gyökértömés nem számít!

 

Kezelések

Arckezelések

Tekintse meg arckezelési kezeléseimet és ha valamelyik elnyeri tettszését, akkor jelentkezzen bizalommal.

Arckezelések

Testkezelések

Peelingek, hidratáló és csokis kezelések közül választhat ha felkeresi a kezelések oldalamat.

Testkezelések

Szempilla hosszabítás

3D, tincses szempilla hosszabítás és műszempilla ragasztással várom a kedves vendégeimet,

Szempilla hosszabítás