Algologie kezelések


Tengeri hatóanyagos, algás kezelések Algologie-val

„A tenger, mint ősforrás”

A tenger egy önmagával tökéletes harmóniában lévő természeti csoda és emellett egy kimeríthetetlen nyersanyagraktár. E fantasztikus forrás segítségével lehetőségünk nyílik arra, hogy mindent megadjunk a szervezetünknek és a bőrünknek, amire annak csak szüksége van: ásványi sókat, nyomelemeket. A benne élő növények pedig vitaminokat (A, B, C, D, E, F, K, P) aminosavakat, növényi hormonokat és ásványi anyagokat tartalmaznak. Az algák világa legalább olyan színes és változatos, mint a szárazföldi növényvilág, csak ez utóbbit már sokkal jobban ismerjük.Hatásai a bőrre:

  • regeneráló,
  • méregtelenítő,
  • gyulladáscsökkentő,
  • remineralizáló (ásványozó)
  • keringésjavító,
  • faggyúszabályozó,
  • antimikróbás,
  • szövetfeszesítő.

A tengervíz és az emberi vérplazma összetétele nagyon hasonló és az algatartalmú anyagok, valamint az algákból kinyert összetevők sok különböző, gyakran stressz és pszichoszomatikus problémák okozta betegségek ellen bizonyultak jótékony hatásúaknak. A tengeri és algás kezeléseim során az ALGOLOGIE nevű francia kozmetikai termékcsaládot használom, amelyek szintén kiváló minőségűek.

Az ALGOLOGIE termékei az ozmózis elvén működnek, ami azt jelenti, hogy a tengervíz és a vérplazma összetétele 95%-ban megegyezik egymással, ezáltal képesek sejtjeink teljesen elnyelni és tökéletesen felszívni a tengeri hatóanyagokat, valamint az algákból kinyert összetevők sok különböző, gyakran stressz és pszichoszomatikus problémák okozta betegségek ellen bizonyultak jótékony hatásúaknak.                                                           Ezért a kezelések során nem szükséges kozmetikai ultrahangot alkalmazni, ezáltal az Extra Manuál Terápia részesül előnyben!

Kezelés fajták:


Tengeri  Vitalitás kezelés

Mint egy üdítő úszás az óceánban, újratölti a bőrt vitaminokkal, ásványi anyagokkal és nyomelemekkel, melyek a normál bőr működéséhez szükségesek. A bőr lélegzik, puha és ragyogó lesz. Javasolt első kezelésként, valamint évszakonként rendszeresen. Különösen javasolt fáradt és stresszes időszakokban.

Oscar-Díjas Hidratáló kezelés

Intenzív hidratáló és frissítő kezelés kozmetikai Oscar-díjas hatóanyagokkal. Ez az arckezelés egy valódi hidratáló fürdő, feltölti a bőrt, a sejteket vízzel, megszünteti a rossz közérzetet, megelőzi a kiszáradást. Friss, puha és hidratált lesz az arcbőr.

Az Algo-3 komplex fő hatóanyagainak, összetevőinek köszönhetően nemcsak a bőr mélyebb rétegeiből kifelé irányuló mély kötőszöveti hidratálást oldja meg, hanem mélyreható és homogén hidratáltságot is a felhám minden egyes rétegeiben.Balance tisztító kezelés

Méregtelenítő vitaminos kezelés tengeri agyaggal, kombinált és olajos bőrre. A tisztító enzímes peelingnek köszönhetően ez a kezelés mélyen tisztít és biztosítja a bőr oxigén ellátását, mindezt köszönhetően a Papain-kivonatnak is. Ez a kíméletes, de hatékony kezelés visszaállítja a bőr egészséges ragyogását. Csökkenti a hibákat és mattítja a T zónát. Az olajos bőrre való ápoló termékekAlgopure komplex-ben gazdagok, szabályozzák a faggyúmüködést, valamint csökkentik a mitteszer és a hegképződést, megszüntetik a gyulladást.

A bőr megtisztul, lélegzik, egészséges és ragyog.

A kezelés 25 éves kor felett kombinálható Anti-Aging anyagokkal is!Óceán gyengédsége” kezelés

Nyugtató és bőrpír elleni kezelés érzékeny bőrre. Köszönet a Golden Seaweed-nek (az Arany algának), amely által a bőr kevésbé lesz reakcióképes az időjárás viszontagságainak. Hidratált, puha és kipihent lesz. A bőrpír elhalványul, visszatér a nyugodtság!Global Anti Aging őssejttel

Őssejt elem a tengervíz is, ami az első volt a földön. Nem mindegy, hogy miből nyerjük az őssejtet! Almából, vagy tojásból, vagy Algából! Az algából nyert őssejtnek sokkal erősebb a hatása és az eredménye. Ez a kezelés azonnali és hosszan tartó eredmény biztosít bőrének, amit az őssejtektől természetesen elvárunk!

Öregedés gátló, stimuláló és regeneráló kezelés. Érett bőrre, 30 éves kortól ajánlott Anti-Aging kezelés tengeri növényi őssejtekkel és ásványi anyagokkal. A bőr tömörebb, simább és erősebb lesz.„Vörös szőlő titkai” kényeztető kezelés     

Különlegesen magas antioxidáns tartalomi védelem jellemzi ezt a Borterápiás Arckezelést, amely egyidejűleg a leghatékonyabb a mimikai ráncokra és a fáradt szemkörnyék ápolására is.

Hatóanyagokban felhasználásra kerül a szőlő minden alkotó eleme: a héja, húsa, magja, levele. Ezekből nyert alkotóelemek biztosítják a bőrnek a fiatalságot, a kollagén szövetek szerkezetének erősítését. Serkentik a sejtmegújulást és hat a keringésre is.

Az egyedi hatóanyag komplexumokat tartalmazó kezelés hosszantartó eredményt garantál és a kezelés közben Ön az édes gyümölcs illatának mámorában relaxálhat.